Enkele Reviews (Weekendretreat, Familieopstellingen, Organisatieopstellingen en Readings):

 

Weekendretreat, Lochem:

Deelnemer Thomas:

"Bedankt voor een prachtige Ontmoeting. Sommige mensen schrijven een woord alleen met een Hoofdletter als de invloed ervan niet kan worden overschat.

Wat neem je mee?: Zelfvertrouwen

Wat laat je achter?:  Mijn baan

Zulke leuke mensen mogen ontmoeten en zo'n diepgewortelde ontmoeting met de natuur. Lochem is een fijne energieke plek. Een fijne kok verzorgde onze maaltijden waarvan we samen genoten hebben. Het begeleidingsteam bestond uit vijf unieke individuen die samen een heerlijk weekend met ons mogelijk hebben gemaakt. Ieder mocht stralen op zijn eigen manier. Ik voel diepe dankbaarheid dat ik naar mijn intuïtie heb geluisterd om dit te beleven. Dankbaar ook voor alles en iedereen met wie ik dit heb mogen delen. Meer dan voor herhaling vatbaar en ik kijk uit naar de volgende (verdiepende?) Ontmoeting. Met liefdevolle groet, Thomas"

 

Deelnemer Ingrid:

"Het grootste deel van mijn leven was ik vooral links-breinig/rationeel bezig en gelijktijdig er overigens wel van overtuigd dat er meer tussen hemel en aarde is. Een soort van scheefgroei / disbalans?? Dit prachtige weekend, in een zeer inspirerende omgeving, met alle meditaties, technieken, ervaringen welke door een ieder gedeeld werden in het volste vertrouwen en openheid, heeft er voor gezorgd dat ik (het moest uiteraard eerst bezinken๐Ÿ˜‰) ervaarde en aanvaarde “ aan te staan” waardoor er meer balans ontstond. Dank daarvoor  ๐Ÿ™ en …..beslist voor herhaling vatbaar. ๐Ÿ˜˜"

 

Familieopstellingen:

Howard: "Ik heb een familieopstelling bij Yvonne gedaan. Ik was zeer onder de indruk van de professionele, betrokken en liefdevolle manier waarop zij met het door mij ingebrachte thema is omgegaan. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven, waardoor er letterlijk en figuurlijk een (langdurige) last van mijn schouders is gevallen. Normaals heel veel dank Yvonne!".

 

Montse: "Ik heb het geluk gehad om deel te mogen nemen aan verschillende familieopstellingen onder de begeleiding van Yvonne en ik kan niet anders dan mijn enorme bewondering uiten als ik haar zie bewegen in het energieveld. Het lijkt alsof ze zweeft tussen de deelnemers. Yvonne is pure ziel, pure intuïtie, puur licht en pure liefde. Het is allemaal zo natuurlijk, alles vloeit soepel en tegelijkertijd met kracht. Ik herinner me nog mijn laatste opstelling, een zogenoemde "blinde" opstelling; alleen ik kende het onderwerp. Hoeveel duidelijkheid en inzichten heeft deze sessie in mijn leven gebracht! Ik ben je zo ontzettend dankbaar lieve Yvonne voor dit prachtige “werk” dat je doet".

 

Jolanda: "Yvonne stelt je op je gemak en gaat rustig aan het werk en kijkt op dat moment wat er voor je nodig is, nadat jij je vraag hebt neergelegd. Zij voelt het goed aan en neemt ook echt de tijd voor je en begeleidt je er ook fijn doorheen, tot je bij het inzicht komt waar het uiteindelijk om draait en waar je op dit moment in het leven staat. Dit heeft mij heel veel ruimte en een andere kijk op het doen en denken gegeven. Dit heeft mij veel rust gegeven en hierdoor ben ik ook weer meer geland. Yvonne is een mooi en lief mens met het hart op de juiste plek". 

 

Henk: "Het bijzondere wat ik heb mogen meemaken bij Yvonne was een gecombineerde aanpak met "vasana's" (werken aan een belemmerende overtuiging), gecombineerd met een familieopstelling. Yvonne neemt de tijd om je te laten ontspannen alvorens zij verder gaat. Ze voelde goed aan wat ik nodig had om dat bij mij te bereiken. Haar onbevooroordeeldheid, de acceptatie zoals je bent en de rust die ze uitstraalt, hebben mij meegenomen in het proces dat eindigde in een familie opstelling omtrent mijn onderwerp. Het was voor mij een emotioneel moment. Yvonne neemt de tijd die nodig is voor jou om tot een goed resultaat te komen. Wat ik heb ervaren is de enorme liefde en waardering die zij naar anderen uitstraalt."

 

Cathelijne: "Ik heb een prachtige, intense familieopstelling bij Yvonne mogen ervaren, haar warmte,  liefde en veiligheid hebben mij samen met deze bijzondere opstelling(en) doen helen! In woorden is bijna niet uit te drukken hoe alles vanuit je innerlijke lichaam wordt aangeraakt, hoe diep ik heb kunnen ervaren dat we onze plek soms kwijt zijn in het leven. Maar door de speciale wijze waarop Yvonne werkt en de inzichten die ik heb mogen ontvangen via de familieopstelling heb ik mijn plek zowaar terug gevonden! Ik ben Yvonne eeuwig dankbaar...."

 

Organisatieopstellingen, (deelnemers team Financïele instelling):

"Wist niet dat dit zo verrassend anders was dan ik altijd in mijn hoofd had", "inzicht gekregen in mijn rol tov mijn team", "ik ging er blanco in; wil nu graag verdiepen", "de centrale vraag om focus van ons team is mij nu duidelijk", "heerlijk om even met ons eigen clubje aan de slag te zijn en te zien wat voor invloed de externe omgeving kan hebben en hoe je je daarin zelf anders kunt opstellen, dat geeft lucht"

 

Readings:

Chantal: "ik sta met beide benen op de grond en ben niet snel verbaasd. Maar de reading die Yvonne gaf was zo accuraat. Ook heeft het mij ertoe aangezet om mezelf verder te gaan ontdekken en ontwikkelen. Net een intuïtieve basisopleiding afgerond en besloten door te gaan met leren, het groeijaar in. Dank je wel voor onze fijne ontmoeting en het advies om te durven veranderen. Groetjes, Chantal"

Lia: "Yvonne gaat op een rustige en fijne manier met je aan het werk. Het is bijzonder dat ze zo snel inzicht kon geven in hoe ik op deze wereld sta. Hierdoor ben ik voor een deel anders gaan denken en handelen waardoor ik fijner in mijn velletje zit. En dat is niet voor mij alleen fijn, maar ook voor mijn omgeving".

Carola: "Wat een fijne reading heb ik mogen ontvangen van Yvonne, met haar warme persoonlijkheid en oprechte interesse in jou als mens, en alle emoties en valkuilen die je tegen komt helpt zij je verder op jouw pad. Ze brengt je licht en inzicht, dank je wel Yvonne! "