Enkele reviews:


Chantal: "ik sta met beide benen op de grond en ben niet snel verbaasd. Maar de reading die Yvonne gaf was zo accuraat. Ook heeft het mij ertoe aangezet om mezelf verder te gaan ontdekken en ontwikkelen. Net een intuïtieve basisopleiding afgerond en besloten door te gaan met leren, het groeijaar in. Dank je wel voor onze fijne ontmoeting en het advies om te durven veranderen. Groetjes, Chantal"

Lia: "Yvonne gaat op een rustige en fijne manier met je aan het werk. Het is bijzonder dat ze zo snel inzicht kon geven in hoe ik op deze wereld sta. Hierdoor ben ik voor een deel anders gaan denken en handelen waardoor ik fijner in mijn velletje zit. En dat is niet voor mij alleen fijn, maar ook voor mijn omgeving".

Carola: "Wat een fijne reading heb ik mogen ontvangen van Yvonne, met haar warme persoonlijkheid en oprechte interesse in jou als mens, en alle emoties en valkuilen die je tegen komt helpt zij je verder op jouw pad. Ze brengt je licht en inzicht, dank je wel Yvonne! "

 

Organisatieopstelling, deelnemers team:

"Wist niet dat dit zo verrassend anders was dan ik altijd in mijn hoofd had", "inzicht gekregen in mijn rol tov mijn team", "ik ging er blanco in; wil nu graag verdiepen", "de centrale vraag om focus van ons team is mij nu duidelijk", "heerlijk om even met ons eigen clubje aan de slag te zijn en te zien wat voor invloed de externe omgeving kan hebben en hoe je je daarin zelf anders kunt opstellen, dat geeft lucht"