Een Reading, wat is dat?

Iedereen heeft energie in zich én om zich heen. In je energiesysteem draag je alle informatie bij je die je nodig hebt; dat is "je eigen weten". Soms is het lastig om bij deze informatie te komen, omdat we sterk gefocust zijn op verstandelijk bezig zijn, de ratio en wat er van ons verwacht wordt.

Bij een Reading kan ik deze energie bewust en intuïtief waarnemen en er contact mee maken. Dan "lees" ik jouw energie, die aangeeft waar je op dit moment staat in je leven.

Eigenlijk is het een spiegel waar je dan in kijkt. Op deze manier kun je meer inzicht krijgen in jezelf, welke levensvraag of thema er is en wat er nodig is. De energie die ik "lees" vertaalt zich aan mij in beelden die ik dan weer kan omzetten in woorden en aan jou terug kan geven. Ik "tolk" als het ware jouw energie.

Tijdens de Reading komen ook de zeven chakra's aan bod. Dit zijn de centra van activiteit met behulp waarvan levensenergieën worden waargenomen. Elke chakra staat voor een aspect van het bewustzijn.

 

Wat levert een Reading op?

Een Reading maakt duidelijk of/en welke belemmeringen en blokkades jij tegenkomt. Dat kan van nu zijn  of misschien van wat lang(er) geleden. Het kan ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent naar waar je nu staat. Of misschien heb je specifieke vragen met betrekking tot je werk, een beslissing of een relatie, die je zelf naar voren wilt brengen. Er kunnen ook meer thema's tegelijk spelen. Je streeft ernaar om alles even op een rij te zetten en inzichtelijk te maken. We kunnen samen kijken naar wat "je eigen weten" laat horen of laat zien. 

Het mooie van een Reading is dat de thema's die spelen in korte tijd duidelijk kunnen worden en inzicht kunnen geven. Daarmee kun je dan zelf keuzes maken over hoe je met die thema's kan omgaan, hoe je deze kunt herkennen en hoe je in verschillende opzichten alles voor jezelf lichter kunt maken.

Zo ga je op weg om ruimte en beweging te creëren en het leven lichter te leven.

 

"Dankbaarheid is de glimlach van de ziel"