Ik ben Intuïtief coach, Familie- en Organisatieopsteller, Reader en daarnaast Hypnotherapeut.  Én trotse moeder van een prachtige dochter en happy en liefdevol samenwonend met Kees en onze honden.

Mijn passie is mijn werk; ik coach met hart en ziel en heb daarin mijn eigen weg gevonden.

Ik vind het fantastisch om Familieopstellingen met groepen te begeleiden en daarnaast systemische (maatwerk-)trainingen en opstellingen voor organisaties te doen. 

Ik werk samen met een team van gepassioneerde en professionele begeleiders. 

 

Daarnaast coach ik met veel plezier en inzet één op één met een cliënt waarbij mijn uitgangspunt is om haar of hem een stukje helderheid en diepe ontspanning te laten ontdekken.

Omdat coachen maatwerk is combineer ik een reading vaak met een individuele opstelling.  Dan zijn we snel bij waar het om gaat en kunnen we aan de slag met de centrale vraag of het thema dat aandacht vraagt.

Naast mijn praktijk als Intuïtief coach, Familieopsteller, Reader en Hypnotherapeut organiseer ik regelmatig meerdaagse Retreats en Workshops over wat Familieopstellingen inhouden; een kennismaking die jou mogelijk zo enthousiast maakt dat je daarna zelf een opleiding wilt gaan volgen om het zelf in praktijk te brengen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Each morning we are born again. What we do today is what matters most" - Buddha